Σαρδέλα τηγανιτή

Το πιο γευστικό ψαράκι, σαρδελίτσα τηγανιτή...

Υλικά
σαρδέλα
αλάτι-πιπέρι
αλεύρι
ελαιόλαδο 
λεμόνι
ρίγανη

Υλοποίηση
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες μας με προσοχή και αφαιρούμε τα κεφάλια (μπορούμε και να μην τα αφαιρεσουμε).
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τις σαρδέλες.
Τις βάζουμε στο τηγάνι με το λάδι να καίει και τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για λίγη ώρα καθώς τα ψάρια είναι μικρά και μαγειρεύονται γρήγορα.
Λεμόνη ρίγανη και έτοιμη η πιατέλα μας...
Καλή Όρεξη!
[πηγή: Γραμματικοπούλου Όλγα "to-tavernaki-ths-geitonissas.blogspot.gr"]


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

"Women and Baby Fashion"